Sweet Crunchy
# 3 Qaya first :)
Tuesday, 30 August 2011 | 12:54 | 0 Message

Hello guyss :] Amacam raya first ? Best ? Mesti best kann . Alhamdulillah , harinie tak hujan lagi sejak pagi tadi , semua oqg tengok happy ja . Mcm nie la , raya untuk bergembira kan kan ? hehe :) 
Harini aku raya baqu dua buah qumah , tu pun qumah adik beradik , ikut mak ayah akuu , Duet raya pun dapat 6 ringgit baqu . Sedihh :( oqg laen dapat banyak dah , aku ? huk3 sikit ja :) Takpa takpa , lepaih nie aku nak megekoq mak ayah aku ja pi mana punn , Nak duet raya . Tapi raya enjoy la sikit sebb tak hujan , Sukaaaaa !
Weywey tadi ken , ada ustaz aku nie , dia pi rumah hat aku tengah raya tuu Ya Allah Tobat aku segan dgn dia , Maluuuuu cek >,< Tudung aku agak singkat la kan Hastu aku kuaq duk luaq main dgn anak dia . Tyme dia balik tuu , puaih aku myoqok blkang mak akuu . Tup tup mak aku suquh pi salam dgn bini diaa Lagi la Maluuu plusPlusss -.- aku tebai muka ja pi salam . HAHAHA . Dah la laki bini kenai mak ayah akuuu , hamik akuu free ja dapat maluu haqiniee . ahaha :] Nasib Bhaa HIHI ~ 
Okay laa apa apa pun , aku haqap hampa semua enjoy la qaya nie nah nah . Happy happy tauuuu :) PEACE (Y) Jiumm nak pi melantak ketupatt pulakkk . Byeee ! See yaa :3

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome