Sweet Crunchy
# 1 Neww Beloqq
Monday, 29 August 2011 | 01:09 | 0 Message
Haiiii ,
Weh aku tequja sangat niee , Serious takbohong :) 
Aku rindu nak edit belog , Finally aku berjaya jugakk buat tanpa pegehtahuan mak abah akuu , HIHI :) Kalau depa tauu tobat aku kena marah , aieeeee SERAMM -.- * buat terok *
Fyi , nie belog kekeDUA akuu , belog fes akuu dah delete :( Sedih weh , banyak o0 kenangan akuu dlm belog tuu , tapi nak buat cena kan Nasib la badan . Akuu nakai sangat , hambikk hang (Y) Takpa takpa , dun worry bebeh , nanti aku ceritain pasai pa aku delete belog fest aku :) 
First post act nak habaq aku Happy tak terkata lah sebab ada belog balik , bule mgarot dlm niee , bule contiang contiang HIHI .
Nampak gaya esok las posa , qaya pun dah genjoi pala nak mai dah , aku wish siap siap laa . Aku bukan bule edit slalu belog akuu time laa , takot KANTOI dgn mem BESAQ , haha . Selepas stam nie tahwan laa aku nak edit nak renovate belog aku niee muahh muahh , kahkahkah . Apa apa punn ,


HAPPY EID MUBARAK 
&
HAPPY NATIONAL DAY * I Love Youu Malaysia * hahaha

K BYEEE !

| New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome