Sweet Crunchy
# 2 Shopping --'
Monday, 29 August 2011 | 17:11 | 0 Message


Assalamualaikummmm --'
Sihat dak sihat dak ? Hope sihat belake la noh , Takmau demam demam , hehe . Yala sekarang kan musim hujan , naik gerun akuu . Tiap masa hujan ada potensi untuk banjir tuu bhaa . Sampai sampai rumah aku bule jimat letrik laa sbb tak bukak kipas , sejuk sejuk :3 haha . Ya Allah , jangan la bagi hujan memanjang besokk , tidak takbest rayee , dah la esok rayaa , yahuuuu ! 


Okayy okayy , pagi tadi ken aku ken pigi shopping dgn Mak akuu . Tobatttt best gitu , apa aku nak semuaaa dapat . Sukaaa <3 Beg impian aku tercapai hariniee Lebiuuu Mak Abah :) Kuar rumah pukui 10 pagi , jalan dekat Pekan rabu and areanyaa , pegi Tesco hatnie yang syiokkk , dapat beg wehh * buat terok bulee * :) last pegi Pacific beli baju adikk laki akuu , baju dia aku pilih Pink gituu , euwwww :D Balik rumah pukui 4 ptg . Penat toksah kata laa weyy , soheh dah hat tuu DiJamin . haha --' Lapaq ayaq lapaq ayaq , sabaq sat dayah Harinie last posa esok hang melantak la puaih puaih , okayy bereh . haha :P 

WeyWey esok dah qaya , suka dak suka dak ? Of course la suka kan ? sapa tak sukaa , aku lagi lagi sukaaa :) Sebab nak kutip duet qayaa , Mintak mintak la dapat banyak tahun nie even dah besaq gajah dah , HIHI >,< Okayy lah , Takmauu meqapu banyak , mak aku pngey tlong buat ketupat ^^ Byee byee , Esok qaya elok elok nah , ilapchiuuu :]




Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome