Sweet Crunchy
# 5 Bebai bebai --'
Friday, 2 September 2011 | 15:55 | 0 Message

Arghhhhh ==' Bebai bebai akuu . Geram siot . heh , sabaq ja laa , nasib esok dah nak balik qumah sewaa , tidak tension akuu dengaq mak ayah aku beletiaqq SORRY MAK ABAH , Tak bermaksud pun nak Marah . Tapi TER --' Aku buat hat nie takbule , nak buat hat nu takbulee , apa yang bulee ? Pegang buku ja bule wehh . Tension akuu . Aku tahu laa exam akuu nak nak dekat , and exam nie last choice aku after SPM aku yang agak mgecewakan tuuu . Tapi bagi la chance nak beqaya sat sampai Esok ja punn . Bukan nak beqaya Sebulan ponggg ! Hah ~ Aku pi bukak tv ' Tengok ceqita tu sampai bila takhabeh , lepas satu satu ceqita tengok . Buku tak nampak pegang pun ' Aku online ' Haa , online pulak , lepas tv lappy pulakk , buku bila lagi , masa bukan nak tunggu kita yah oi ' Haaaaaaaaaa , Tension aku laguniee , bulee out bhaa . Apa la naseb akuu . Haa , tadi adik aku hat last skali punya la excited nak tengok KL DRIFT even dah tengok banyak kali , dia mmg suka hat setai lawan lawan niee . Tup tup abah aku mai ' Hat nak exam pun tengok tv , hat tak exam pun tengok tv , lepas satu satu ceqita ' *ayat dah bule hapai skrip* HIHI . Kesian hang adik , sebab aku duk tengok skali hang pun kena . Haha . Lepas tuu tau ark abah akuu buat apa ? Dia pi tutup suis then cabut pala plug , hadoi  ranggi nguh abah akuu . Punya laa tak bg kami tengok tv , sampai lagutuu . Haha . Thun niee , dua oqg nak exam awam UPSR & STAM *akuu* Sebab dua dua oqg hat nak exam nie setai malas nak pegang buku sikit , habeh satu qumah kena tempias . Huh . 
Tadi aku kena free lagi , minx nak pi qaya qumah eyra ja punn , kena hingaq jugak . Mak aku okayy ja , abah akuu aa ' Nak exam pun keqaa berjalan ja , suka sungguh buang masa ' Sabaq ja la hang telinga weyy selagi aku tak habeh exam lagi . HAHAHA . Okay laa , malas nak mereben dah . AKU BEBAI SUNGGUH APABILA AKU EXAMMMM . Err --' KBAI

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome