Sweet Crunchy
# 4 Bosan --'
Thursday, 1 September 2011 | 17:50 | 0 Message
Good Morning you all , HIHI --' Tengok jam gegurl & boboyss , Haha 1.30 pagi baquu . Lex luu , malam masih muda untuk tidoq . Aku dah biasa dah tidoq lewat laguniee , kadang kadang tak tidoq lansung . HAHA , tyme bila aku tak tidoq ? Haa , tyme bersengkang mata untuk Examm . Youu , sukaa gila tyme tuu . Semua tidoq takcukup . Esok pi jawab examm , mulaa la lentokkan pala ataih mejaa . Haha . Adatt laa :) Uish , apa aku duk melaluk pi sampai ketidoq niee . HAHA , besaa broo :P 
Aku taktauu nak buat apa dah , bosan kot asyik Online online dan onlinee . Nak ngapai malaih tahap cipan , tak sedaq nak examm taklama lagi . Meqalik ja qeja akuu , tyme examm kalutt laaa , heh . Nie online pun chat dgn Amii Amira saja . HIHI . Haa , tadi Ami tegoq aku dkt chat , ingat kan nak uji minda akuu tengah malam gini ,  dia tanya akuu Weh bagi sat haiwan yang last dia huquf i ? contoh babi --' siap bagi contoh lagi tiew . HAHA . Setelah penat memikir kannyaa * ayat skema sat * akhirnya mgambil keputusan untuk minx pertolongan Abg Googlee , akuu un dengan bahlulnyaa pi taip Senarai Haiwan , naik wikipidea haiwan antarabangsa , last last jumpak jugakk . Apa jawapan nya anak anak ? BIRI-BIRI ja pun wehh . haih . Lawak lawak , Ami qengah takmau takmauu , memikirkan kebahlulan aku nie hah . Haha .
Act takdak apa apa pun , bosan ja pong . So aku post la dekat belog aku nie . Kau kesah aku mqapu ? Lantak kauu . K BYEEE ~

AkuSimpanDalamDraft,HarinieBaruPost >,<

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome