Sweet Crunchy
#7 Oh petang :)
Sunday, 23 October 2011 | 19:19 | 0 Message

Hye peeps skalian, sihat? Oh finee. Act aku malas teramat sngt nak edit edit belog niee. Dulu aku beria gila nak edit blog segala bagai. HAHA. Takdak apa pun nak post, saja bosan petang petang niee kan. Em, aku la nie tak pegi skulaa dah, best gila kot. tapi at same time takot ada gakk, kot kot cikgu cari puak puak form6 mau tak naya. Aku bajet ramai kot yg takpi, kalau pi pun bukan ada apa. Pi sembang bohong, hastu rangcan nak balikk awai then pi la tmpat mana mana pun dari balik rumah sewa yg sememangnyaa takdak apa apa. haha :) Spnjang form6 niee kan, ada benda best, ada benda yg myakitkan hati. Benda hat sakit hati tuu, bekpi lahh. Kalau ingat balikk aku maki hamun stgi mau tak dosa, free free jaa. haha. Thun nie bukannya ramai pun bdk asal mmas amik STAM, tinggai berapa kerat ja yg bertahan *cewahh ayat* haha. Yang kes tak tahannyaa, sebab tyme nak hapai tuu laa, banyak kott. Tapi takcuba mana nak tauu kann? So, bagi akuu takla susah sngt, kalau malas hapai kiok aa. Akuu un ketegori malas ngapai gak, sapa sukaa weyy. TAKDAK AIHH, hehe -_- Aku taktauu la result aku cena nanti. Harap harap MUMTAZ or Jayyid Jiddan yaa. Takmau aa Jayyid ka Maqbul ka plus plus Rasib, mintak simpang hat tuu. Cukup laa result PMR dgn SPM akuu dah terokk. heee :] Part best skali tyme dapat tau budak budak cawangan hat setai satu pala dgn akuu, wooo best gila. First tuu, aku bajet puak puak cawangan niee gila baik alim aa. Tinggai aku dgn eyra ja hat setai pala hawaq tuu, mai tengah thun koi nampak laa hat budak cawangan hat setai bule buat geng, haha. Mai akhir thun lagi jelass la nampakk. haha :) Tapi serious budak kelaih akuu semua mcm baik baik aa, aku un duk dlm kelas tuu, hadoi kena blakon sat laa. HAHA. Aku sorang jaa hat setai hingaqq, aku nak hingaq pun pikiaq 2 3 kalu gak o0o0 stgi depa kata aku apa apa pulakk. haha. Mai geng kelaih eyraa gila hingaqq, pantang takdak cikgu, tudiaa depa start dah laa hingaqq depa tuu. hehe * sorry eyra aku kutuk kelas hang* hehe. aieee, seronok pulak bila ingat kan. Rasa cepat gila waktu mai, tngok tngok last thu dah. Ingat lagi aku ustaz hapiz cakap ' 2 bulan lagi ja kamu nak exam ' tup tup habeh dah skulaa. Eh rinduu ustazz hapiz lewww, HAHA gegeh akuu. Rinduu nak usha puak puak puteraa pastu ngata dkt org, tambah tambah gigi terabuqq. hehehe. Waaa, best gila bila teringat balikk. K arr maghrib sudaa, BYEE

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome