Sweet Crunchy
#10 NIMAAA :)
Monday, 24 October 2011 | 23:57 | 0 Message

Haha, Yes that right. Ttba rasa mcm malam nie hilang someting pulakk. Yeah, I know, malam nie aku tak meqapu dgn hg la NIMA weyy. Tadi pun kawan hg kacau line, esh sibukk betoi, elok elok duk mqapu, kawan hang pulak masuk line, belacan masin nguh :P Dua malam dah aku duk meqeben dgn hg, padahai tak kenai pun. Pakat hentam ja pi duk meqapu taktahwan hala. ahaha :) Hang pi mana malam niee? Kaih la online, jum meqapu dua, aku ada modal punya nak perkena hg weyyy. Act, aku duk bharap sesuatu nie dri hg, heee >,< Abaikan, aku memang gelong sikitt malam niee :\ 
Weyyy AKU NAKPI SKULAA LA, TAKDAK SAPA NAKPI KA? jiumm laa, Bosan tau dak duk rumah heh. Weyy NIMA rindu hang leww o.0 K BYEE

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome