Sweet Crunchy
#11 stalk stalk --'
Wednesday, 26 October 2011 | 23:47 | 0 Message

Weee, best jugak noh stalk fb org. Yang best tuu if jumpa benda yang kita tak jangka nak jumpa, kan kan? Mesti ada antaqa hampa semua penah stalk fb oqg kan? (bajet org baca post) haha. Aku mmg sukaa. tapi hampa jangan takot la, aku suka suka ja. Aktiviti bosan akuu, heee :) 
Haa, semalam around 2 pagi, aku saja laa pi stalk fb msba, dia kan tak banyak kawan, so aku saja aa tngk kawan kawan diaa. Then aku tertarik nak bukak fb kawan sorang niee, bukak pi la dekat photo dia. Jeng jeng jeng, tau ark aku jumpa apa? Aku jumpa gambaq msba, wiueee syiokkkk gileee baqhang ^_6 Even aku dgn dia la niee, mcm tak tahwan dah mcm mana, tapi aku teqhujaa cena tahh. hehe aum aum :)
 Nie salah satunyaa : >

Dan dan aku jumpa tuu, aku selongkaq habeh album kawan tuu, sorry nah bro, aku teqhujaaa lebih, al maklum laa, oqg lama tak mcg, rinduu tueWW lain macam sikit. ahaa -,- Ada lagi gambaq hat aku jumpa, malaih lerr. haha. Msba weyy bila la hang nak timbui, asyik tenggelam ja. Aku rimaih lerrr. heh. Em, lepaih niee aku nak selongkaq lagi fb kawan kawan dia hat laen, kot kot TERjumpa kan. Mana nak pi tiewww kan? Haha. K aa, chiouww.

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome