Sweet Crunchy
#8 Capital A :)
Monday, 24 October 2011 | 03:46 | 0 Message

Hai hai, Good Morning uoll :) Weyyy dah pagi dah, sapa hat tak tidoq lagi tuu pi la tidoq, toksah duk jadi kawaq duk jaga malam. heee :) Aku pun serupaa. Aku takbule tidoq laginiee, mgantok pun takk, gena nak tidoq, ya dakk? ahaha. Harap la abah aku takbgun tutup suis wireless, biaq aku update belog dulu nak tutup punn -,- 
Weyy aku syiok gila plus happy 2 3 hari niee, nak tau nak tauu? ahaha. Yalaa, org yg aku minat time bengkel stam dkt pendang tuu teguq akuu, serious aku terkejut kot. Aku ingat dia geng baik baik, sbb time bengkel tuu sumpah nampak dia baik. Muka dia suci jaa, buat aku suka tuu sbb mukaa dia Alahaii comelnyeWWW mcm childish you know? Aku tgok pun tergugat, euwww. Tapi bg aku ja laa. Org laen taktauu laa. Em, bukan dia teguq IM akuu. Dia pi komen dekat statuss akuu. heeee :) Happy happy. Ambik hang VVIP weyy, hang hilang lama ngat. Aku minat dia niee. 
Lepas budak tu komen status aku, aku apa lagi reply la balikk. Aku kan setai suka meqapu sikit time sembang. Org aku kenai ka aku tak kenai ka semua aku tibai ja cakap. If terqasa aku mintak maaf na weyy. Tapi serious best komen dgn hg, hg pun 2 kali 5 ja kuat merapuu. Elok sngt laa, tak habeh akai akuu, kalau aku sorang ja merapu jenuh gak noh. HAHAHA :] Keqa aku meqapu dgn hg, bule buat karangan dah weyy. hahaha . Aiee aiee, kalau aku laki kan, aku habaq lama dah aih aku minat hg weyyy ! haha. Terok akuu -,- Lantakk. Weyy A tau ark aku minat hang? hehehe ^^ K arr aku excited sngt niee, BYE

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome