Sweet Crunchy
#9 Fackkkk 0ff --'
Monday, 24 October 2011 | 23:37 | 0 Message

Fack off gila >,< Mebai aku dgn hg weyy, koi lama hg duk buat pqangai koi aku masakk dgn hang SERIOUS ! Sudah la weyy, kalau nak buat pqangai punn buat la setai lain pulakk. Naik muak + cemuihh hang tau dakk? Oh hang taktauu, lupaa. Hastu bila hilang diri lama, mai mai mcg sorry lama tak mcg, krdit takdak, fone hilang, sim baqu jumpa la lepas ni aku taktauu la alasan apa pulak hang qeka grrr -,- Dah la weyy, aku un ada pqasaan gakk, aku malas aa nak maqah hang lama lama, setai akuu lantak hang n taksuka nak maqah maqah org. Aku sampai la takpaham pasai pa hang sat timbui sat tenggelam, sat terbenam sat teqebit, err -.- Nak tanya tapi stgi kata aku setai kongkong laa, setai taksabaq laa. Fyi, aku sabaq lama dah kot, tambah tambah lepaih stam nie, kesabaran aku koi hilang kot dgn hang. Stat dari stam smpai laa, diam ke sut, mampuu sungguh. Okay la nie bekpii la noh nak jadi apa. Hang hang, Aku aku, Baru deal kan? Malas dah nak amikk tauu >.< BYEE !


Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome