Sweet Crunchy
#16 No tittle
Wednesday, 2 November 2011 | 17:47 | 0 Message

Hai hai o.o Watsupzz guys :) Yaww pah bedah watcha doin? Bored? biasa la ken -_^ Wee, Harinie 2 november 2011 brsamaan hari Rabu sekali lagi aku Ponteng skula. Atas sbb yg tak munasabah. Haha. Klau aku bgtau hampa alasan apa, mesti pakat nak katok dgn pyapu lidi #apa brang pyapu lidi hee :) Alasan dia sbb aku tak cakap dgn kwn aku hat sorang tuu. Bule teqima dak? 0.01 % bule la teqima, haha. Bekpi la noh. AKU BUKAN KAWAN YG BAIKK #haa, tacing sudaa, kemon dayah *__* Lgipun aku malas pi jugak, bukan dgq sngt pun teacher ckp apa, pi beljaq stu jam pastu balikk, pastu balikk awai scaqa hariam pulakk. dosa pun dapat. HAHA. Aku nak pi sminggu sbelum exam bg full, tu pun if aku dgn kawan aku tu bcakap la. tidak selang seli jugak aku pi skula. hehe. Aku nak kita mcm duluu balikk, bule? Tapi, aku la punca dia humm.

And for program on 12 november 2011, konvo and Jamuan budak budak pertinam mmas. Insyallah aku pi nah kawan kawan, esp Aisyah Barney aku tak janji aku pi ka dak. hehe. Kalau problem aku dgn kawan aku dah sttle smua, AKU PI. Kalau tak, jadi sbaliknya laa. Act, aku mmg tqingin nak pi pun. Yalaa, thun nie last skula dah, thun nie last nak usha bebudak putra, HAHA, tahun nie la last nak bergelak ketawa dkt skulaa. Waa suweet :* Apa bule buat kalau masalah ada --'

I'm totally SINGLE lah weh. Suka ka? Sedih ka? I don't know. Dua dua kot. Tapi aku buat keputusan sndiri, lepaih nie if hg muncui pun, kita kawan okayyy? Aku ttp sayang hg mcm duluduluu but now as a friend . Bereh. Hehe. To my adopted brother, Thanks You more and more because u know n caring about my problem with my kak hingaq ( Im yg pgey ) n with my Ex. Thanks also for you advised last nitee. And you always have on my side when I need a person who can hear my story bodos >,< For this coming Thurday I have a surprise for you. HEHE :) And for you MSBA, u always on my heart even we do not have any relationship right now. Because I love you since I can be your friend. Speaking suda harap maklum yaa, BI saya mmg tunggang langgang. hihi. Apa bulee buat :)


p\s : awat aku kwn dgn sapa sapa pun, mesti ada masalah? mesti tak cakap bnyak bnyak hari, mesti malu malu nak cakap. Why? S E R I O U S aku takpaham smpai laaa.

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome