Sweet Crunchy
#20 My Birthday
Friday, 18 November 2011 | 22:47 | 0 Message


Hai all, sihat? Okay finee good. Haqinie 18 NOVEMBER 2011 birthday akuu, mcm biasa birthday akuu like tahun tahun lepaih laa, mana celebrate pun, celebrate sorang jaa. Sedih dak? Biasa jaa, sbb every year mmg macam niee pun. Hadiah sampai laa tak ada lagikk hee :D Hope esok pi skulaa dapat, hihi #meghaqap ja akuu. Okay I want wish THANKS to all people at facebian yg wish birthday dekat aku, kenai tak kenai wish ja kan Maseh Maseh. And dkt sapa sapa yg wish kot fonee aku, Maseh Maseh. Terhaquu >,< Tapi sedih gileWw this year sbb dia tak ingat birthday akuu. Dia tak wish pun, maybe aku kena sedaq laa aku tak peqelu meghaqap lagi dkt diaa. Biaq ja dia lagutuu. Tapi aku takbulee --' Sapa sapa pun yg tanyaa aku dgn dia amacam? Dgn happy aku cakap Over dah laa, sakit gilaa #tapi aku kuat, senyum jaa, buat mcm takdak apa apa before thiss :> Tapi now aku still tunggu wish daqi hang :( Kita la jarang gila texting, kalau text pun mcm oqg baqu kenai ja kann. Birthday aku tahun nie tak bermakknaa -.- From now aku takmau berhaqap apa apa daqi hg okayy, ikut la nak jadi apaa. Okay chillax dayah, sabaq sabaq :) Byeee



Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome