Sweet Crunchy
#22 Everyone can change herself to be among the best :)
Sunday, 20 November 2011 | 23:43 | 0 Message
HowW Suweet kan? :*

 Haa jawab jawab kaih, tak jawab dosaa, jawab sayang :)

Hai everyonee, Rindu larh aumm aumm :* hihi. Cantik dak pic ataih tuu? Cantik kan? cakap cantik kaih, tidak aku punggai pala, Haha. Jokee jaa :D Emm, aku saja ja letak tuu, sbb comel jaa :) Bila tgk tu tuu ttba tqingat diaa. Ahh apa niee, past is past, usah dikenang heee --' Act, aku takdak apa pun nak stori mlm niee. Bosan menghantui diqi skrang, so aku post ja laa. Kalau meqeben, takpayahh baca okayy, kan senang kan kan?
 
Yeayy hip hip hoqayy, cuti skula dah stat aku pulak cuti 9 bulan hieuuu layannn ~ Oqg habeh skulaa daa. Don't bee jealous okayy, Haha >,< Tapi lepaih nie mesti qinduu nak pi skulaa, nak jumpaa kawan kawan yg best ! btw, Form 6 2011 terbaikkk bhaa :) Wey weyy, aku dah tukaq number lhaa, so sapa sapa nak contact aku kaa, mcg num 013 aku hat dulu duluu nuh, aku qasa qamai hat ada dah num aku niee kan kan? And pastinyaa fone aku tak kan bunyii. La nie pun, aku lempaq meqata ja fone akuu. Tidak before thiss, aku kemain meyoqok lagi, ada private mcg la katakan. But noww, hampa nak cek fone akuu, SILAKANN -,- Aku bagi aih, tak minx izin pun aku tak maqah, Haa amik amik :] Act, aku pakai num lama pun ada sebab, emm First, sebab aku nak laqi daqi shafiq, teqok kan aku, ada masalah laqi. Bekpii, aku mampuu. Second, sbb aku qasa dgn pakai num tuu aku jadi laqa, ikut dan aku ja mcg. Num tuu banyak sngt laki tauu, so aku haqap dgn pakai num lama, kurang la sikit, so topup pun tak payah buh, yehiuee jimat duet >.< Third, sbb nanti aku nak bg num tu dkt oqg lain jadi kena off skarang la num tuu. Forth, sbb aku nak lempaq fone tuu meqata, takmau ambik tauu dah. HAHA. Aku kena bequbah kpd lebih baikk :] Kenapa baqu sedaq skrang aa? aku pun takbulee jawab kenapaa, setiap benda mesti ada hikmah kan kan :D 
 
Haa abaikan pasai fonee tuu, biaq nak jadi paa, haha. Nie niee wey, tinggai 9 haqi ja lagi mak aku nak balikk mlysiaa, lama doe mak aku stay sana, sebulan lebih, Rinduu bangat sih dlm masa tuu la aku jadik B I B I K sepenuh masa tambah overtimee, haa see bukan senang nak handlee 5 oqg dlm qumah niee, semua ada qagam tersendiqi, bolee tahan laa depa niee. HAHA. Taksabiaq nak jemput mak abah aku balikk then qeja qumah kureng sikit. Taksabiaq nak selongkaq beg mak abah time depa balik nanti, mestii banyakk baqang. haa wait ja laa. taksabiaq nak amik lesen qetaa, lepas niee bulee jalan meqataaa. haha. Aku doakan semoga mak abah selmat pulang dan sentiasa beqada bawah lindungan-Nya, Amin... Okayy, waa out duluu, nak pi buat trafic dekat Fecebook sat, Baiiiiiiii

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome