Sweet Crunchy
#23 Tahniah Team Football Malaysian :)
Tuesday, 22 November 2011 | 01:05 | 0 Message
 
Jawab jawab, tak jawab dosa, jawab sayangg :)

Waszupp, hihi. Sihat sihat? Good. Fes, Congrats MALAYSIAN for winner Gold Medal in Sukan Sea 26 niee. Cayalaa, waa respect sama luu semuaaa, Good Job beb. Suwett gile hampa main, best! Tak bosian tgk. Tapi aku yg takot, debaq debaq lebih. Siap tutup tutup mata lagii, seequpaa apa lagi, hieuu hieuu~ Asai bola nak pi dkt pintu gol Malaysia, mesti aku tutup mataa. Takott gileewWW --' HAHA. Time penalti lagii aa, tutup mata tapi tgk ikut celah jaqi, ada jugak sequpa tuu? Biasalaa laa, seqeyauu jieWww. HAHA.Pemain Malaysia hat under23 niee, HANDSOME HANDSOME semuaa, tambah si Bad dgn Wan Z (kecik) tapi banyak aa handsome, haa hat keeper simpanan pun semart jugakk, rambut naik gituu. Aku bukan usha tang bolaa pun, ushaa oqg, besst apa. HAHA. Em, overall tadi depa main so good aa, puak puak Indon angkut geng Import saja. Tak class aa, malu saja kalah, tgk Malysiaa pemain tulenn tuu. hehe :> To fakhri Saarani, perbaiki permainan andaa yaa. Bosan aku tgk, mcm tak Pro langsung. Cey suka hati aku ja judge oqg, sequpa qeti main, haha. Haa, hat aku takbule blahnyewWw, dekat fb la niee, semua update status Malaysiaa menang, ada hat kutuk Indon la, ada hat kutuk pemain tak qeti main, ada hat setengah tuu, yeayy aku suka tgk dia main, semart #termasuk la akuu. HAHA. Waa, fb meme up to datee aa. Hat taktauu paa, jadi tau teruih, baguih baguih. hihi. Watever aa, Btw, TAHNIAH MALAYSIA | GOOD JOB | HAQIMAU MALAYSIA TERBAIKKKK :>

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome