Sweet Crunchy
#25 Niew Skin
Thursday, 15 December 2011 | 15:44 | 0 Message


Jawab jawab, tak jawab dosa, jawab sayang :)

Hello babee, wazzup. Sihat belaka kot noh? Baguih baguih. Haa, lama bebenor waa tak update belog niee. Sebulan lebih kan kan? Rindu dak rindu dak #bajet jg hg nie, mana ada oqg baca pun. HAHA. Watever lha. Bersawang dah belog aku niee, tiup sikit tiup sikit. Fuih fuih fuih o.o Pergh versetai gileWw aku punya tiup. HAHA. Lantiak lha. hikhik.

Okayy, act nak bgtau niee. Eh sat sat, nampak pelik dak belog aku? Cantik dak? Bersinaq dak? Pinky dak? HAHAHA. Peqasan mcm cantik sngt belog hg. haha. Biaq la skali skala, hikhokhik. Aku tequja kot bule guna blogskin, fes time la katakan. HAHA. Aku meme kuno, so what? Jelesss? Duk diam tag situ sudaa. So, blog aku pun berwajah baqu, tapi ada cacat lagi, masih dlm renovatee, insyallah smkin bersemangat la kalau aku nak update belog lepaih niee. INSYALLAH laa anak nak :> Tuu pun kalau internet tak buat hal mcm haqituu. Tenet punya pasai, smpai aku deactive fb akuu. See, tgk betapa bebai nya aku dgn tenet. Tapi tak btahan lama. Seminggu ja kot. Pastu tenet pun okay jaa, aku active balikk. hikhik -,- Bosan bedah wey bosan 0,o taktuu nak buat gapo dah niee. Okay laa, aku pun nak pi mlntakk, nanti waa updatee lain, bai !


Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome