Sweet Crunchy
#29 Teqingat hg bro :)
Thursday, 29 December 2011 | 00:29 | 0 Message
 Jawab jawab, tak jawab dosa, jawab sayang :)

Hai brother, sister, stepsister, lil brother, adopted child, HAHA. Wazzup blogger. Buat gapo deh? Em, aku duk soqang smbil berteman kan earphone lagu mau sedih okayy dlm kegelapan niee:) Ttba tqingat plus qinduu plak, hihi.

Qitu aku ada send msg dkt fb dkt budak smart niee, my adopted brother Mohd Naim Rosely okay, AKU RINDU HG WEY :) # kasaq dak? hihi. Pastu tadi dan la chat dgn dia sat, qindu hg weyy. Hastu dia bgtau, bnda hat aku bgi tuu terkoyakk --' em, nak buat gena dh terkoyakk, mesti dah buang tong sampah kan? >,< Buang jaa :) Aku pun tadi takbule nak smbg lama dgn diaa, sbb takmau bg dia qasa trganggu, kan kan? :> Budak niee, lawak sikit, meqapu diaa jadi, aku sukaa. Lama dah dgn diaa, tpi thun nie qapat dia lain sikit. HAHA. Btw, aku rindu hg :>
 
 
 
 
 

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome