Sweet Crunchy
#32 Beresin qumah
Monday, 16 January 2012 | 11:56 | 0 Message




Haha, poyo kan aku? :> 

Hello, Slamat pagi. Aku boring sngt pagi tadi, taktau sepa lepas subuh aku takbule tidoq balik, tak slalu nya mcm nie la. If tak lepaih subuh wajib aku tidoq, aneh aneh :3 Aku pun guling guling ataih katil mata takmau katop gak, las las aku pi kemaih bakul buku, susun baju aku hat berteqabuq tuu, kemaih bilik sequpa kandang kambing, mop lantai, fuhh peluh beceqau baqhang, update nie pun lepaih hilang peluh aku. HAHA :) Haa mai tgk bilik aku laa, kemaih maih nah. Tapi kalau mai 3 haqi lepaih niee, seleqak balikk laa, aku bukan bule tgk kemaih sngt, ada ja benda nak punggah. hikhik -,- Sapa nak share bilik dgn aku kena pikiaq 2 3 kali dulu wey, ingat aku kemaih sngt kaa? jkjkjkjk #Depan mak mentua lain laa, kawin lain ceqita noh --'

Pastu tdi tgh aku duk syiok kemaih qumah, mak aku balikk ttba, ckp adik wa dpt Maktab Mahmud, Mak syiok takdak dah aa, Ha laa mau tak syiokk duk call lembaga sediaa, las las minggu ke3 skula baqu bule masukk. Wohoho budak tu dpt cuti lebih, nak habeh bulan 1 baqu masuk skulaa wooo. HAHA. Apa apa pun, hg duk situ elok elok, jgn jadi sequpa aku nie haa, buat masalah sedia, hihi, kena pgey cikgu disiplin 3 kali tpi skali ja la masuk bilik keramat skulaa tuu, wuu takot~ haha :D Thun tu la paling malang, last tahun, last skula dah kena pgey pulakkk. dugaan =,= hikhok. Oqg kata, oqg kata nie, bukan aku kata, haha, kalau skula tak cuba try test masuk bilik pk hem taksah wey, nnti nak ceqita pa dkt tok laki hampaa? hihi. Karot ja aku niee, tak penah pun masuk sbb cemrlang, bhaaha :] Waaa, duk flashback plak, haha. Okay aa, nak pi rehat bentar, penat niee baa. bai bai :*



Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome