Sweet Crunchy
#33 Sadness :(
Tuesday, 17 January 2012 | 10:31 | 0 Message
 


 Happy ja kan aku? pdahai sebaliknya :(

Hai.. Dah dua haqi aku tak cakap dgn family aku esp my mak :( Kalau ckp pun dgn adik aku ja. Sedih sedih. Kmaqin aku talk elok elok ja dgn my mak, Pastu aku kena marah sbb online sngt, haha #lawak kan? hihi. Pastu aku masuk bilik, teruih tak cakap, teruih tak keluaq blikk, n then tidoq smpai maghrib. Sedaq sedaq, ambik wuduk smbhyang, mandi semua, melengkaq ataih katil smbil dgq fone zuppp tidoq lagikkk. haha. Qeja tidoq ja aku if berkurung ja dlm bilikk, makan pun dak. Jgn heqan yaw sbb pa aku takmakan, aku mmg pesyen bule tahan makan.hihi. Hastu mula la tgh mlm aku jaga macam tikuih, oqg dlm qumah pun takpayah qisau sbb mmg tiap tiap mlm aku akan berjaga smpai 3 4 pagi, mcm body guard la kattakan, hikhok :> Bosan o0o kalau takcakap dgn oqg, serious --' bule mati kutu duk dlm bilikk tuu. Hope qinie as usully la, hoping :D
 
Haa, haqinie gak mcm aku post maqin, adik waa stat skulaa as FORM 1, lawak doe tgk dia pakai unifom skula menengah, dgn tudung labuh dia. hihi. Mcm mana yea hg dkt skula noh, mesti festime tunggu oqg tgoq hg kan kan? Haqap hg bule suai kan diqi la noh :] Tapi bes aa thun nie ustazah tu dah pindah, tidak thun lepaih aku qeja lari ja if jumpa diaa, ha la aku kan student problem dkt situ. haha.
Eh ttba tqingat si spek mata besaq, si naim tu laa, thun nie form 5 dah hg noh. GoodLuck okayy :* k aa nakpi mandi, bubyeee.

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome