Sweet Crunchy
#34 Happy Birthday, suweet 13
Wednesday, 18 January 2012 | 23:30 | 0 Message
 
Birthday Girl :*

18 January 2012 Happy Birthday to you, Happy Birthday, Happy Birthday, Happy Birthday to you :) Happy Birthday My Beloved lil sister Najwa, suweet thirteen 13, dah besaq gedek pun hg kan skrang, dah jadi budak skula menengah pun kan, dah bule banyak buad qeja sendiri pun kan, hihi. Tapi even hg bule buat qeja sniri, aku still takbule haqap dkt hampa hampa lagi. Hampa hampa? Awat yg mcm banyak sngt? Yalaa, adik laki aku soqang lagi. Baju skula hampa aku iron bagi, even nota, qeja skula hampa aku mcm nak buat bgi siap, bagi cantik cantik ^^ kak mithali kan? hihi >,< Bukan mithali tuu, tu sbb hg takdak qeja dayah oi. hahaha, kenot go lha, hikhokk :) Em, haqinie hari ke2 hg pi skulaa, kesian aku tgk hg buat qeja skulaa, kena kejutan budayaa. Dulu mna ada arab jawi banyak sngt, nie hg pi Maktab Mahmud, skula yg senonim dgn subjek azhar n arab Y_Y Meme kena buat la kan, kena ngapai, kena tulih arab, kena tuli jawi. Bukan mudah semua nie bagi budak form 1, but..lama lama bule suai kan dirii, chill lhaa. Jgn tension tension, ilex ajee, hikhik :D
Okay aa, apa apa punn, kakak mu nie wish Goodluck untuk tempuh semua fasa fasa baru sebagai pelajaq skula menengah, pelajaq skula agama, pelajaq Maktab Mahmud, everywhere have challenges, patience for success okay :] Tabah dlm dugaan hidup, Semoga berjaya slalu, ingat pegorbanan mak abah slama niee -,- And HAPPY BIRTHDAY :) 

Renungan, aku suka ayat niee :) #Copy from status amin --,\'
"... ALLAH tidak memberi apa yang kita harapkan, tapi DIA memberi apa yang kita perlukan. Kadang-kadang kita rasa kecewa, sedih, dan terluka. Tapi jauh diatas sana DIA sedang mengatur yang TERBAIK UNTUK KITA. Kita merancang Allah juga merancang tetapi perancangan Allah lebih baik untuk kita ..."

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome