Sweet Crunchy
#35 Gara gara habukkk, hihi
Thursday, 19 January 2012 | 10:50 | 0 Message
 


Boring aku dah sequpa oqg dkt ataih tuuu, sangat sangat okayy. Tahap kritikal dah. Aku nak keluaq jejalan dgn kwn kwn mcm dulu pusing AS pun okayy laa. Tapi hajat aku mcm tak bulee ja, sbb semua kalut, semua ada hal masing masing, semua ada qeja, so aku hat no work niee melanguk ja dkt qumah niee, smpai qumah pun dah bosan bosan tgk akuu -,- Haqinie hampa semua bgnu pkui bqapa? 8?9? akuu 9.30 as usully laa. haha :) Aku kalau sedaq mesti pala otak set, yeahh ONLINEE hikhik :] Tadi online aku terbantut, sbb pqasan kipas bilik aku mcm berhabuk, aku pun dah janji dgn my mak nak cuci haqiniee, haa apa lagii, qabat la aku naik kequsi, skali peqosek kipas tu jatuhh, terbang habeh habukk, makk aii belemuih katil akuu. Gerammmm :3 dah la dgn takmakan lagi, alih alih kena ngadap natang tuu jugakk brr --' Haa mequngut, beqesih pun utk hg gakkk okayyy ! heee C: Lepas siap semuaa, Oh My God ~,~ Makanan dah habehh, apa nie apa niee, tak simpan dkt akuuuuu. Selongkaq dapuq jumpa qoti gardeniaaa sapuu la dgn susu, nasib nasib. Oqg bangun lewat mmg ceni, baqu tau qasaaa err -,-

Sebal betoi akuu, spiol mood. But stgi aku dpt Lesen L yeah, bule la nak peqabeh smpai Lesen P gua taksggup dah nak tunggu, betekk. Dgn nak buat QTI lagi, dgn nak test JPJ lagikk, hadooi qenyah sungguh !
Mlm tadi mcg kosong dgn anak acik omaq, wajib punya ckp pasai diaa. ttba tqingat si sha :) tqingat habeh zaman beqingus thun thun lepass, maniss bangat, hihi. Anak acik omaq duk qeja peqati diaa, tau la giat skali pun, pastu report akuu. haha. Aku tak suruh pun. Takpa dia qajin, haha :D Bila ingat si dayah nie bgtau dia, s_ _ke. teruihh malas nak ingat, tak sukaa :) K aa nak pi mandi, beqabuk habeh badan gara gara cuci kipass, byeee :)

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome