Sweet Crunchy
#41 Oh stam kuuuuu.
Friday, 27 January 2012 | 00:52 | 0 Message
 


Hi :> PENANTIAN BERAKHIR, ceqita sepanjang haqinie, hihi.
 
Apa nak tau result stam aku? heee :) Stgi last aku bgtau. haha. Okay ALHAMDULILLAH result stam aku okayy, alhamdulillah takdapat rasib, even target aku tak smpai, aku nak hat nuu, tapi dpt hat niee, btw aku syukur sangat dpt mcm niee. Fes tu pi skula ketaq kot, eyra punya smpai awai, tp btg hidung tak nampak lagi, qupanya duk dlm qeta. Call dia suruh keluaq, pastu masuk skula perghh qasa aura mahaad lain kot, kui ceqing lagi tgk tgk kami oqg fes kot smpai sna. Nerghh, semangat itu nama nyaa. Pastu dri duk melanguk tungguh oqg, tunggu result, kami pi jelajah satu mahaad, let's go eyraa. haha. Mula la pegembaraan kami, pi kantin caqi shasha kenek, takdak. Pastu qabat pi kelas dia dkt blog G tingkat 3, penat okay, lama dah tak qabat, hihi. Jumpa jumpaa, buku dia takbawak pulakk. Shasha... hg meme nak kena luku pala dgn akuu, haha. Turun pulakkkk, patah pi dewan jumpa mak aku, ckp nak pi blog F pulakk. mcm oqg taktahwan kami kalau nak tauu . Then tunggu mimie bawah pokok keramat mahaad, lambat gila turun peah nie. Skli lagi aku panjat tingkat 3, waduhhh, nasibb ~ Sembang sembang sat, belah pi dewan balikk. HAHA.

Saat yg dinanti nanti kann, jeng jeng, jumpa geng geng, perghhh QINDU hampaaa gilaa weyyy, Aku dgn eyqa meme takbule nak beqengang langsung tadi. Aku suka adik hg eyraa very much :* Oh ajit, oh ayan. Ramah piang piang depa niee. Mujuq setai mau dkt oqg, mujuq budak budak lagi, kalau umuq 19, aku ambik jadi pakweee aku dah, yehiueee~ Hastu cikgu panggil masuk dewann, sejuk sejukk, dah la ketaq, bukak ekon pulakk. bertambah lagi ketaq. then makcik guard tu ckp TV9 maiii skulaa. haa sudah. haha. Haa, nak tau dak gmbq aku masuk tb kot, berita tb9. time duk ambik result, kamera duk tala dkt aku plakkk. Syiok gila kot, hihi. Haa sudah, over dos dah. . haha. Ambik ambik result, aku ingat dpt target aku dah, tup tup tazah ckp, pagkat kamuu...tetttt...Muka aku lain teruih. sedih sedih. Oqg lain happy ja dpt mumtazz, aku?
Mujuq mak aku ckp okayy la tuu, aku pun emmm --' ja. Eyqa pun dpt sequpa dgn aku ja. Kamii deret sama result, dari PMR, SPM, andd STAM tadi. Dah mcm twin daa. Lgpun qamai yg kata kami mcm twin, mai kot mna laa. Heran 0.o Lepas ambik result pi pejabat ambik sijil pa bala. Then ajak eyqa pusing mahad lagi, buat kali terakhir #insyallah :) hihi. Last, makan nasi dkt RN. Jumpa tasha sat ambik coklat hat aku pesan, import dari LANGKAWI okayy. hehe. Pastuu tasha belanja aku cadbury okay. ILOVEYOUU la tasha, cium sikit muah muah :* hihi. Then alang alang dah pukui 1, tunggu adik aku balik skulaa bentar. Lepaih tuu, mak aku singgah skula dia, nak tgk result stam skula islah, aku un dpt tgk gak result budak skula mak aku, syiok syiok, aku usha result syah mail. hihi. Then stat qeta balik qumah, sampai qumah teruih online kot, smpai tak terlayan nak layan manusia hat tanya RESULT STAM akuu. sapa tanya, mesti aku bagtauuuu. hihi. So, sapa nak tau tanya aku sniri okayy. haha

Btw, TAHNIAH n mabrukkkkkk for 7 0gq hat dpt mumtazz, hampaa pandai ceqedik belaka :) Apa apa pun lepaih niee, Best of Luck okayy. result dpt pun dah, buat pilihan yg terbaikk. aku still tequmbing ambing lagi nak pi mna lepaih nie, nak pi mesir or stay in local u ja. huh. And Last word, Good Luck Good Luckk :)

Result aku sapa nak tauu, PM aku dkt Fb aku nah. Aku bgtauu okayy. JANJI :) bai

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome