Sweet Crunchy
#52 Blog aku gilaa :)
Thursday, 9 February 2012 | 23:42 | 0 Message
 

Hi :> Skrang baqu ada kesempatan nak update blog sbb tadi duk ejass ejas blog aku yg agak tak betoi niee. brr >.< Stress gila kot bhai duk buat peqangai natang pa taktiauu.
Emmmmmm, Please pleasee sapa hat ada kemahiqan lebih ttg blog niee please PM dkt Facebook aku. 
Ilmu takbaik kedekut yerr, nnti Allah taqik balik baqu tahwan, hahaha :)
Tadi aku duk setting nak ejas ejas time n date dkt blog aku niee haa, 
Okay entry nie aku post hariniee hari KHAMISS, tapi dia letak rabu, see ataih pala tuu. Pastu time dia, tak tahwan punca habeh dah haa, mai kot mna taktauu huh.
 




tpi dlm nie set khamis kan? tgk time plak, time aku publish 11.51 mlm, tu dah pagi khamiss, heh. serious aku seqabut bhaii =='

okay aku akui, aku agak bodoh IT okay, so tak payah la duk ngata aku sngt la kann, dosa hampa dpt, pahala mai kat aku, maseh, FOC ja dpt. hahaha.
Drp hampa duk ngta aku, mai PM dkt fb aku lagikk baguihh kan kan, kita pun bule jadi kawan, ya dak? hehehe :>

Pastu lagik satu aku mau pesan, sapa hat mai follow aku n tinggai jejak dkt shoutbox aku tu kan, 
ataupun yg nak suquh aku follow dia balikk,  
or whatever what u do
please please --' TINGGAI HAMPA PUNYA LINK BLOG SKALI, BULE DAK? 
Jelas? ka kurang jeles? hahaha -_________-
Shoutbox aku aneh pada oqg lainn, mcm tuan dia jugak, hikhik :D Peacee (Y) 
Aku pi terjah dkt mna taktauu shoutbox tuu, esh haqu --' 
takpun aku yg takqeti nak setting, heeee~

Eh eh lagi satu nak pesan, #bqapa kali satu daaa Diam kau :] 
Pleasee u_u #dgn gaya muka comei aku, nak tau gaya comei aku mcm mna? 
Pi tanya dayah omaq nie Facebook dia, dia tauu. hahha. Tu pun kalau nak tau laaa *______*
Sampai sampai time dkt kem pecutan stam tuu, dia suquh aku buat ulang tayang then she want to snap, 
but sorry maq, gaya aku hat nie mahai takdak siaran ulangan okay T.T
Atudiaa, keluaq jalan qaya dah akuu nie, mau terbabas stgi haa >,<

Dah nak chiow dari belog aku tuu, tolong klik klik burung churpchurp aku skali yerr, Thanksss :) Bai


Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome