Sweet Crunchy
#57 Aku jadi cikgu?
Tuesday, 14 February 2012 | 12:32 | 0 Message
 

Hi :> 
Emmm, tadi aku bangun around 11.30pagi mcm tuu laa, 
What? lewat? --' Biasaa la, smlam aku tidoq pun nak dkt pukui 4 lebih,
pusing sana pusing sini takbule tidoq, ada ja benda aku nak pikiaq, ada ja benda aku nak teqingat. heee :D
So tadi bangun bangun tgk jam dkt fone, ada 1 mcg, from? dont know.
Bukak mcg takdak nama, baca baca, nahaiiii.
Ketaq aku yg nakpi test JPJ tak habeh lagi, tmbh dgn ketaq sbb baca mcg tuu.

From +01947955**

Assalamualaikum TAKLIMAT UNTUK GURU-GURU TAHSIN 2012
Tarikh : 17/2/2012 (Jumaat)
Jam : 8.30 pg
Tempat : Kelas 1L MADIS
Guru-guru tahsin di jemput hadir.

Apa aku nak buat nie? Lepas baca mcg tuu, dah la time tu mak abah aku takdak dkt qumah, pi hantaq abg aku pi Masuk U.
Aku dah la takbesa nak buat qeja sniri,
pastu nnti pi sana canggak soqang soqang.
Esh, awat duk buat taklimat bagai. Macam formal plak, hadoii >,<
Dah la tak yakin nak pi ngajaq anak oqg.
Em aku dah la agak gugup bila diqi dpn oqg, ahaha :D
Ya Allah permudahkanlah segla urusan aku nanti Aminn :)
K tengah duk post nie, ketaq dia koi laju, koi ketaq, jum aku nakpi tgk Cinta Fitri, Bai :>

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome