Sweet Crunchy
#58 Frusted amat --
Tuesday, 14 February 2012 | 23:36 | 0 Message

Hi ebelibadi --'
Aku frust gila gila, teramat sangat kot niee. Nie semua gara gara bola sepak !
Okay aku minat jugak bola, but aku tgk pun ada sbb nah :D
Aku akan tgk bola if takdak rancangan yg best best,
Aku akan tgk bola if team favourite aku main ja okay,
Aku akan tgk bola if ada player yg aku minat main heee --'
n if ada player yg hengsem >,< #ini minx pnampaq ! haha
Like Team HARIMAU MALAYA & KEDAH tercinta aja.
Lain daqi sbb diatas, aku takkan pi cangak dpn tb. emm
Mcm oqg hat tak minat bola kata " Buat apa la, pi nganga depan tb then tgk bola yg ada satu diqebut 24 oqg " HAHA #betoi jgk kan. But kalau dah fanatic tuu cant do anything -,-

Emm, like I say, mlm nie aku tak bule tgk Vanila Coklat & Pelangi Kasih. INI SEMUA GARA GARA BOLA SEPAK. Sbb abg aku yg konker tb, buat sequpa tb hak milik dia soqang. 
aieeee geram geram :3
Aku nak sngat tgk Vanila coklat sbb adaaa Aiman & Izara Aisya. Suwett giloss <3 
Gara gara cqita nie, aku tersengeh sequpa keqa busuk, haha.
Pelangi kasih plak sbb Johan Ashari acting, really like he acting okay. haha.
Pastu terpaksa la aku tgk dkt tonton.com. Tu pun mujuq ada, tidak kempunan aku. hehe :)

And one thing tomorrow my brother, mother and father go to Johor. So just tinggai kami 4bqadik ja dkt qumah, adik aku 2oqg lagi esok balik daqi asrama :)
Tak sunyi sngt la if depa 2oqg tu balik, geng hingaq dah ada JYEAHHH :)
Abg.. sedih hg nakpi duk jauh dah, johor tuu. heehe. Baqu nak kamcing dgn hg, baqu nak buat geng. 
Hg pi bljaq qajin nuh, ada rezeki aku, aku nak pi USIM aminnn :]


Mencintai seseorang tak semesti dgn cara memilikinya, cukup hanya dgn melihat dia bahagia dgn sesiapa pun yg boleh membahagikannyaa








Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome