Sweet Crunchy
#59 Aku Cengeng lagi
Wednesday, 15 February 2012 | 14:28 | 0 Message


 
 
Hi --' evelione
Eh sat, aku mmg dilahirkan ditardirkan utk cepat nangis ka? heee :D
Okay tadi, aku takdapat tahan ayaq mata aku lagi, laju ja tuqun, lumrah --'
Pagi tadi abg aku dah pi dah U baqu dia, UTHM dkt Johoq, My mak n abah yg hantaq.
So dia akan sambung bljaq in Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awan
eh hg bakai JURUTERA aa abg? ._.
Acewahh, kalau betoi, aku bangga niee. Ada abg jurutera, hihihi.
Kalau abg aku tak dapat tawaran U tu, and takpi johor tu.
Mak abah aku nak buat qumah baqu, yg agak agak besaq sikit daqi qumah skarang.
Like My abah say " Nnti dapat menantu dpt cucu, tak susah dah. Tak gaduh pikiaq dh depa nak tidoq mana, bla bla. Qumah hatnie kecik, bilik pun tak cukup utuk kmi, tu pun kena share" 
Tapi aku syukur apa yg ada skrang :)
So apa kena mgena qumah dgn abg hg dayah oi? Sabaq sabaq -,-
Mcm niee, kalau abg aku ada dkt sini ABG AKU LA YG AKAN QEKA, YG AKAN BUAT LAKARAN QUMAH KAMI, heee :D
Takdak rezeki nak tgk abg aku qeka qumah :>
#hope qumah baqu jadi buat, puii

Melalut dah aku pun, haha. Aku kan setai meqapu :]
pastu Abah mak abg aku keluaq qumah pkui 8 pagi tadi, time tgh siap siap nakpi, part yg aku tak bule tahan, time aku salam abg akuu.
Ayaq mata aku dah takdapat tahan but aku cover ja, malu ah teqiyak depan dia --'
Tak cool ah kan, Nnti aku plak kena ngejek, hehehe :>
Lepaih mak abah aku dah pergi dah, aku nakpi dapuq, lalu plak depan bilik abg aku,
Ttba mcm ada oqg taqik tangan aku masuk dlm bilik diaa, padahai aku soqang ja dkt qumah time tuu. #Seqam dak? hahaha
Masuk masuk, tgk bilik dia tgk baju melayu dia hat gantung, ayaq mata takdapat tahan dah wey.
Sedih gila pikiaq tak dpat nak mlawak dah dgn dia, 
takdak oqg nak kacau mental aku dah,
semuanya takdak la kan, haha Cengeng gila aku kan kan?
Normal la kann -,- 
Okay laa, aku kena siapkan makanan stgi kanak kanak ribena tuu balikk "lapaq lapaq lapaq" Buh penampaq mau, hahaha :]
See soon <3

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome