Sweet Crunchy
#60 Congrat
Thursday, 16 February 2012 | 16:46 | 0 Message


Hi ebelibadi :> How life? So far so good. Good #thumb up please --' haha.
Let see picture dkt ataih tuu, kenai dak itu apa sayang sayang skalian?
Taktauu ! taktau? #mai nak tabuh, jkjkjk Itu Medal ya sayangku :D
Medal tu hak adik adik aku punyaa. Kau punya medal mna dayah?
Eh tolong sikit, aku tak main aa medal medal bagai, aku NOT STUDENT ANYMORE okayy. Please take note (Y) haha

Medal Gold n Bronze, adik waa aku punya. 
Bronze : Merentas desa menengah rendah num 16 o.0 Tapi takbule kalah aku lagi, aku mrentas desa penah dpt num 1 okay time form 3 laa #saja buat riak :)
Gold : Rounderss, congrat.

Medal Gold n Silver, syikin punya
Gold : Tampaq bola, eh bola tampaq la, hee D
Silver : Taqik tali among student, HAHAHA lawak lawak :)

Dapat dapat medal tu balik balik qumah, YA ALLAH cewi bagai nak rak, gehegeh sekoq sekoq duk mai tayang medal tu dpn aku, haqu nguh >.< 
Pastu ambik fone tangkap gambaq then upload dlm FB, kalau fb depa takpa, nie pi buh dlm fb akuu. 
Peqangai nak bg aku jeles letteww, haih --'
Aku tak jeless la weyy weksss :P
So qinie depa cuti sbb sukan kemaqin :>
Btw tahniah, pulun nguh hampa thun niee. hee :S
aku slama duk mahaad tak penah masuk sukan apa apa pun just merentas desa jaa, sbb aku takminat nak lawan lawan niee. haha.
Okay la, ngantok dah nie, nak rest rest sat, see youu soon <3



Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome