Sweet Crunchy
# 48 Sunyi nya qumahh
Monday, 6 February 2012 | 23:42 | 0 Message
 

Hi guyss :D
Wazsup bro :) Manyak okay ka? haa good good (Y)
Emm. qumah aku stat petang tadi banyak senyap maa, tidak ptg ptg mesti qiyuh qumah, potpetpotpet, mereka nie dah takqeti beza apa itu Penat okay, pastu bila dah depa nie dah takdak, qasa qumah jadi lain, qasa mcm Eh awat lain aa >o< Baqu aku sedaq Oqg yg buat bagi qumah hingaq dah di eksport ke asrama mereka. haha. #atudiaa ayat, kenot go bhaa :] So qumah tinggai 5 org from 8, sorang duk mesir, 2 oqg duk asrama. bai bai kanak kanak. hihi. Keqa bquntung la wahai adik adikku, oqg lain masuk bulan 1, hampa bulan 2 baqu masuk. Bersyukur nah <3 hihi. 

Before depa pi asrama, waduh berselerak qumah dgn barang barang depaa, qumah dah mcm kena taufan katalionn #nergh mnipu. haha. Dah berselerak tuu, tau tau dah la muka sapa hat kenaa tolong kemaih, muka hat takdak qeja, muka hat tgh tanam angguq nie laa. haha. Yg paling aku tak tahan time teman kanak kanak pi beli brg masuk asrama, nahai checklist penuh qetass baqhang, so qeja angkut barang depa is AKUUU :) Beqatus jugak la peqabeh beli brg depaa. Qugi aku tak tangkap gambaq bqg depa, tidak bule upload nak bgtau betapa banyaknya kanak kanak tu shopping, HAHA. Em, nnti turn aku nak masuk U beqapa qatuss pulak ha habeh? mesti kalah depa kan? hihi >,<

Tadi ptg mak abah aku pi tgk depa skali hantaq baqang tertinggai, hamboih hamboih sakan depa, baqu hantaq pi kmaqin, haqinie mak pi tgk lagi? Alelele, cukup bquntung hampa, qumah AGAK dekat sikit dqp pada oqg lain. Pendang ---> Alor Staq. Bagi aku tak jauh sngt laa. Before depa duk asrama pun, bule dikatakan tiap haqi ayah aku pi ambik depa balik skula, Seee nak habaq kata gegessssiot kanak kanak tuu. HAHA. Pastu lepas mak abah aku balik lawat depa, mak aku cqitaa, blablabla about kanak kanak tu :) Alahaiii, kesian nyaa kamu Najwaa, teqiyak melinang ayaq mata --' nie kanak baqu form 1 so dia tak biasa lagi la dgn keadaan semua tuu, hat si syikin tu dah terbiasa, so aku tak qisau n sedih sngt laa. Aku slalu pikiaq, mcm mna si wa nie manage diri duk asrama. Mandi mcm mna? basuh baju? study? iron baju? and all thing okay, If aku stay dgn dia. Aku qasa aku tak sggup nak biaq dia buat semua tuu, Emmm apa apa pun ambik pgalaman n bljaq bdikari nah -,- Ya allah, baqu aku tqingat, tak iron lagi baju skula adik akuu. Naseb ada bnyak adik, so banyak qeja la kita punn. Jum baiii <3

Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome