Sweet Crunchy
#89 Student aku happy :)
Monday, 19 March 2012 | 01:32 | 0 Message


Hi, Assalamualaikumm :)

Dah tidoq ka anda anda semuaa? Rilexx laa, malam masih mudaa Via Toknek Akuu :) Sapa yg dah tidoq tuu Selamat Malamm, mimpi indah indah tauu tauu :> Hmm, aku time time mcm niee bukan time tidoq akuu laa, nuh pukui 2 nak dekat 3 pagi baqu aku tidoqq tu if haqi aku qeja besoknyaa, if tak qejaa lewat lagi la anak daqa nie tidoq. haha. Eh eh hampa jgn selalu tidoq lewat tauu, tak elok utk kesihatann, aku ada penah baca artikel dkt mana tah lupaa sat, heee :D Pandai noh nasihat oqg, hg tuu? heee :| Maaf bukkk -,- Intro aku  pun dah melalutt, eh melalut pun tapi INFO kay. Yala yalaa (Y)

Nie haa aku nak cqita pasai student aku qiniee, oh seriouss AWESOME gilaa ah mereka merekaa niee. Luaq dugaan kaayy, haha. Qitu cuti kan aku pi langkawii, so aku ada la beli sikit sikit coklat n keychain utk student akuu. Then tadi stat ngajaq lepas cuti seminggu kan kan? Aku pun pi skula dgn semangat tapi taksukaa, apa plak taksukaa? next time aku cqitaa, mati mood aku ah duk cqitaa pasai benda niee brr -,- So lepass parking moto LC molek punya bawak pohon yg redup, aiwah :) and then ambik segala berkas berkas nak masuk kelass, stat likee usually with recite Qoran fes, then qinie student aku tak bawak buku nak tulih tulih, pastu aku decide nak ngajaq besoknyaa. Lepas mereka mereka recite Qoran, aku just dgq depa ngapai jaa. Sambil dgq depa ngapai, aku bawak keluaq la harta meqedak dari langkawi nak bagi dekat depaa, hehehe. Suka suka sukaa <3 

Hastu minx khidmat si Azza tolong bedak bagi sama qata, kang bergaduh plak ada yg dpt lebih. hikhikhik. Dapat dapat tuu, yg mata kuyu, yg tgh lenaa, ceqah matmatmat mata, loncat bangun teruih ah. ahaha. Part paling aku sukaa, qamai qamai depa jerit " TERIMA KASIH USTAZAHHH, NIE YANG SAYANG USTAZAH NIE " aku qasa kelas bawah pun bule dengaq pa dpa jeqitt. haha. Ohh bertapa terhaqunya akuu tsk tsk tsk :( Teqasa diqi begitu dihargaii, wakluuuu. haha. Hmm, bodek ustazah aa? Okay lepaih nie if ada rezeki, ada lagi la kan kan. Pastu depa stat duk tanyaa besday aku laa nak celebratee, baik nyiewww :) Tapi besday ustazah oqg tgh cuti akhir tahunn laa, takdapat kot kan? hee :D

Hmm, qupanyaa best noh jadi cikgu, bila student kita paham apa yg kita ajaq lagi best. Apa apa pun, aku happy sangat qinieeee :]  Menjadi pendidik bukan la payah, dan bukan la senang okayy. Byee



Past | New
Meet Me

Assalamualaikum. Hello everyone.
Welcome To My Official Blog. If you want me to follow you, leave your footstep at my tanggieboard okay :) Nice to meet you too :>

Navigate

About Links Entries

.
Taggie Board


Credit
Template by : Atirah Hayati
Basecode by : Jaja
Best view only at Google Chrome